FIGYELEM!

2024 januártól az edzések a már megszokott helyszínen és időpontban folytatódnak, azaz hétfőn 18.00-20.00 óráig a felsőörsi Malomvölgy Általános Iskola tornatermében, szerdán 18.00-19.30 óráig a Csopaki Református Általános Iskola tornatermében.

Az edzésekre folyamatosan lehet jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06305048711 telefonszámon, illetve személyesen a helyszínen az edzések előtt, illetve után.

 

Óriási teljesítmény!!!

A 2022. október 1-9-ig Szlovéniában, Koperben zajló 8. ITF Taekwon-do Világkupán Lakatos Marco, a Hullámtörők Taekwon-do Klub tagja I. danos férfi formagyakorlat kategóriában Világkupa győztes lett.

Hatalmas gratula, és elismerés Marco mester!

Kedves Szülőtársak!

A csopaki Hullámtörők Taekwon-do Klub nagy szeretettel vár minden - 4-7 éves korosztályba tartozó – fiút és lányt 2021. október 6-tól szerdánként, az újrainduló Taekwon-do Start foglalkozásokra.

Bővebben: : Újrainduló Taekwon-do Start foglalkozások

A Magyar ITF Taekwon-do Szövetség riportja klubvezető mesterünkkel.

A Magyar ITF Taekwon-do Szövetség klubokat és klubvezető mestereit bemutató sorozatában Gábor Farkas, III. Danos mesterrel, a Hullámtörők TKD klub vezetőjével készített riportot az alábbi linken olvashatjátok.

Tovább a riporthoz

IV. Nagy Hullámtörés. Talán az eddigi legjobb. Aki nem volt, sajnálhatja.

Bővebben: : IV. Nagy Hullámtörés